قیمت سکه و ارز
۱۳۹۱/۱۱/۰۸ - ۱۲:۲۴
پشت پرده وعده های جان‌کری در منطقه

آیا پنجره مذاکره به کام آمریکا باز می‌شود؟

تکرار سیاست‌خارجی آمریکا که حمایت از ارتجاع عربی- اسرائیلی است پنجره مذاکره را به کام آمریکا باز نمی‌کند.

آیا پنجره مذاکره به کام آمریکا باز می‌شود؟

سرویس بین الملل «سراج24»؛ در خصوص برنامه جان کری به عنوان وزیر امور خارجه احتمالی آمریکا به پنج کشور مصر، ترکیه، عربستان، اردن و سرزمین‌های اشغالی باید گفت که دوستان عرب و اسرائیلی آمریکا مدتی است که در مورد انتخاب‌های باراک اوباما در زمینه سیاست خارجی به دیده تردید نگاه می کنند؛ بنابراین جان کری در این سفر تلاش خواهد کرد تا تردید دوستان و هم پیمانان ایالات متحده را از میان ببرد.

با اشاره به این موضوع که باراک اوباما تلاش کرده با انتخاب جان کری جایگاه دولت را در کنگره آمریکا و لابی صهیونیست‌ها مستحکم کند مطرح کردن این نکته ضروری است که اوباما که با سفر به شرق آسیا اهمیت این منطقه جغرافیایی را نشان داده بود؛ کری را به خاورمیانه گسیل داده تا بتواند روند پرنوسان مذاکرات صلح فلسطین و اسرائیل را سامان بخشد، در برنامه صلح آمیز انرژی اتمی ایران خلل وارد کند و خاورمیانه را از سلاح‌های کشتار جمعی پاک کند.
 
 در حالی که وزیر امور خارجه آمریکا اعلام کرده قصد دارد از طریق دیپلماسی مسائل و مشکلات آمریکا را حل و فصل کند باید تاکید کرد که اگر جان کری بخواهد در قالب سیاست‌های پیشین دولت آمریکا قدم بردارد و تنها از دولت‌های مرتجع عربی و اسرائیل حمایت کند و به حقوق حقه مردم مسلمان خاورمیانه توجه نکند شکست سختی خواهد خورد.
 
تکرار سیاست‌خارجی آمریکا که حمایت از ارتجاع عربی- اسرائیلی است پنجره مذاکره را به کام آمریکا باز نمی‌کند.
 
اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۴
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••